Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MiĂŠrt ĂŠri meg nekik kĂźlfĂśl...

MiĂŠrt ĂŠri meg nekik kĂźlfĂśldrĂľl rendelni?

Figyelt kérdés
Facebookon rengeteg oldal van, ahol ruhåkat,kiegÊszítþket lehet rendelni. Ezeket ugye kßlfÜldrþl rendelik az eladók, legtÜbb Ázsiaból.multkor råakadtam egy ilyen åzsiai oldalra, ahol rendkívßl olcsó divatcikkek vannak, a szållítåsi kÜltsÊgek viszont húzósak.hogy Êri mÊgis meg ezeknek az eladóknak,hogy innen rendeljenek??pl. Van egy nadråg ami åtszåmolva 1500 ft-ba kerßl, facebookon meg 3000Êrt årulja.akkor ebbþl mennyi a szållítåsi kÜltsÊg,ha mÊg profit is van rajta? Hogy csinåljåk???
2013. júl. 7. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Kínából legtöbbször ingyenes a szállítás, vagy nagyon olcsó.
2013. júl. 7. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Bizony, sokszor ingyenes szállításút árulnak, plusz eleve drágábban adják el fbos oldalakon a termékeket. Általában olyan 3x annyiba kerül, nagyon nem éri meg tőlük rendelni.
2013. júl. 7. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Ingyen???woow .tudnátok ilyen oldalt mondani? ?
2013. júl. 7. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebay:) ezek a rendelősek is onnan vannak..ha ilyen rendelős oldalon megtetszik valami, mindig megtalálom ebayen is harmadannyiért:D
2013. júl. 7. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
És onnan mennyi a szállítás?megéri?
2013. júl. 7. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát erről beszéltem eddig, hogy nagyon sok cuccnál ingyenes a szállítás.
2013. júl. 7. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Ebayről??

És tudnál mondani konkrét kínai oldalt,ahol ingyenes??:)

2013. júl. 7. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak ebayről szoktam rendelni, másikat nem tudok mondani. Ott a legtöbb cucc kínából jön és ingyenes.
2013. júl. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!