MiĂŠrt ĂŠri meg nekik kĂźlfĂśldrĂľl rendelni?
Figyelt kérdés
Facebookon rengeteg oldal van, ahol ruhĂĄkat,kiegĂŠszĂtĂľket lehet rendelni. Ezeket ugye kĂźlfĂśldrĂľl rendelik az eladĂłk, legtĂśbb ĂzsiabĂłl.multkor rĂĄakadtam egy ilyen ĂĄzsiai oldalra, ahol rendkĂvĂźl olcsĂł divatcikkek vannak, a szĂĄllĂtĂĄsi kĂśltsĂŠgek viszont hĂşzĂłsak.hogy ĂŠri mĂŠgis meg ezeknek az eladĂłknak,hogy innen rendeljenek??pl. Van egy nadrĂĄg ami ĂĄtszĂĄmolva 1500 ft-ba kerĂźl, facebookon meg 3000ĂŠrt ĂĄrulja.akkor ebbĂľl mennyi a szĂĄllĂtĂĄsi kĂśltsĂŠg,ha mĂŠg profit is van rajta? Hogy csinĂĄljĂĄk???2013. júl. 7. 15:53
1/8 anonim válasza:
Kínából legtöbbször ingyenes a szállítás, vagy nagyon olcsó.
2/8 anonim válasza:
Bizony, sokszor ingyenes szállításút árulnak, plusz eleve drágábban adják el fbos oldalakon a termékeket. Általában olyan 3x annyiba kerül, nagyon nem éri meg tőlük rendelni.
3/8 A kérdező kommentje:
Ingyen???woow .tudnátok ilyen oldalt mondani? ?
2013. júl. 7. 17:41
4/8 anonim válasza:
Ebay:) ezek a rendelősek is onnan vannak..ha ilyen rendelős oldalon megtetszik valami, mindig megtalálom ebayen is harmadannyiért:D
5/8 A kérdező kommentje:
És onnan mennyi a szállítás?megéri?
2013. júl. 7. 19:00
6/8 anonim válasza:
Hát erről beszéltem eddig, hogy nagyon sok cuccnál ingyenes a szállítás.
7/8 A kérdező kommentje:
Ebayről??
És tudnál mondani konkrét kínai oldalt,ahol ingyenes??:)
2013. júl. 7. 20:12
8/8 anonim válasza:
Én csak ebayről szoktam rendelni, másikat nem tudok mondani. Ott a legtöbb cucc kínából jön és ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!