Különleges/kedvenc kiegészítők?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam azon, hogy az emberek mind különböznek. Úgymond mindenki különleges a maga módján. Öltözködés terén is. Csak kíváncsi vagyok, hogy nektek van valami különleges ismertető jegyetek? Pl: valakinek mindig más színű a körme, különböző csuklópántokat, sapkákat, szemüvegeket stb. hord, amikről az ismerőseik egyből felismerik. Vagy valakinek egy egész fülbevaló gyűjteménye van. Válaszotokat előre is köszönöm! :)2013. júl. 6. 23:11
1/4 anonim válasza:
Hát rajtam az lehet a különleges, hogy ragaszkodok a cuccaimhoz, tehát amit 10-15 éve vettem, hordom még ma is. Nincs millió ruhám, mert nem érzem szükségét. Felnőtt vagyok, de egyetlen cicás gyűrűm van csak, amihez ragaszkodok. Más ékszerem nincs is. Amúgy mindig van rajtam valami cicás, vagy egy kitűző, vagy a pólóm, nadrágom, táskám. De nem mind egyszerre, az már nekem is sok lenne cicából. :)
2/4 anonim válasza:
a fülbevalóim és a gyűrűim. nagy részük egyedi darab, nincs belőle még egy a világon. amúgy ami a legjobban öltöztet, az a tetoválás, nekem azok a kedvenc kiegészítőim: )
3/4 dolli. válasza:
érdekese kérdés! El is gondolkodtam, keresem még magamaban az egyedit! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2013. júl. 8. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!