Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek? Bővebben lent

Szerintetek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Most voltunk színházba pénteken és felvettem egy 5 cm-s sarkú cipőt egy csőnadrághoz meg egy csillogós kabátot és megszóltak h k*va vagyok...(6.-os vagyok)
2009. okt. 17. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Így nem tudlak elképzelni,az is lehet,hogy fejletebb vagy a korodnál,de aki lek*rvázott az elég sötét ember lehet. Én is látok nap mint nap furcsa öltözetű,kinézetű embereket mégsem szolók be nekik.
2009. okt. 17. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Hát aranyom jó hogy nem farmerban mész színházba...Csőgatya? A színház nem ilyen kis "mi a tini divat" bemutatóhely...ott nem olyat kell hordani amit minden második tizenéves...most mindenki hordja a csőgatyát, nevetséges hamarosam meg mindenki azt mondja hogy fel nem venné, a színházba nem aktuális divat szerint öltözünk hanem elegánsan...

Nem vagy k*rva csak divatrabszolga...Ilyen alkalommal azért el kéne tudni szakadni a csőgatyától!

2009. okt. 17. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

csodálkozol, hogy le*urváznak magassarkú cipőbe meg csőnadrágban pedig még csak 6.-os vagy? hát én nem csodálkoznék rajta a helyedben.

lehet lepontozni

2009. okt. 17. 10:10
 4/12 A kérdező kommentje:
hát a lányok közöl szinte mindenki csőgatyába jött...
2009. okt. 17. 10:53
 5/12 A kérdező kommentje:
xD
2009. okt. 17. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

naa ezért vagy kurrva... :D

am meg 12 évesen minek magassarkúzni ??

2009. okt. 17. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
színházba manapság nemigen öltöznek ki az emberek, nálunk is sokan farmerbe mennek (én azért maradok a szövetnadrágnál), szóval ezzel szerintem nem lehetett gond. lehet, hogy inkább a viselkedésed volt olyan. amúgy ki k****zott le? 17/L
2009. okt. 17. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Én is hatodikos wok...

Csőgatya sztem tökre rendbe van,nekem csak olyan van

Én elég sokat járok színházba..És igenis sok csőgatyás ember van..Csillogós kabát??Nincs esetleg róla egy kép,nem bírom elképzelni..Szerintem senkinek semmi köze hogy hogy nézel ki..DE szerintem 6.osan nem kéne magassarkú..

Én se hordok..Én egyszerű fekete ballettcípőszerűségbe szoktam menni..:]

2009. okt. 17. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

[utolsó vok]

MIlyen színű volt a csőgatya??

Én feketébe szoktam menni, de van sima ilyen normális farmer..Meg nekem van RIKÍTÓ SÁRGA..xdd

dee azéé színházba olyanba nem megyek..xxdd

2009. okt. 17. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:
fekete
2009. okt. 18. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!