Szórakozóhelyeken, bulikon milyen ruhát szoktak viselni a lányok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 13:21
1/5 anonim válasza:
Nyáron: nyári ruha, vagy ujjatlan + szoknya, vagy ujjatlan + rövidnadrág.
Télen: hosszú farmer, csinos ujjatlan.
Kényelmes magassarkú, vagy akár csinos lapostalpú, akinek nem kényelmes a magas.
2/5 anonim válasza:
Én személy szerint nyáron miniruha,szoknya+ujjatlan felső v pánt nélküli magassarkúszandállal vagy cipellővel vagy lapos kis cipővel
Télen pedig vagy mini ruha magassarkuval,vagy farmer csizmával és pántnélküli felsővel vagy csinos ujjatlannal
de persze ez télen függ hogy mivel mész szórakozni
3/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen stílus és milyen szórakozóhely. A legtapadósabb, legbazáribb kínais miniruciktól kezdve a tunika-halásznadrág kombinációig mindenféle van.
4/5 anonim válasza:
Én nem igazán járok szórakozóhelyekre, de véleményem szerint most nyáron ideális lenne egy rövidebb szoknya csinosabb felsővel.(esetleg rövidnadrág)vagy egy csini, szexi egyberuha. cipőnek én magassarkút, magastalpú szandált, esetleg egy szép balerinát ajánlok. :)
5/5 anonim válasza:
Gáz az ing leggingssel és sportcipövel? 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!