Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér vagy zöld Converse-t...

Fehér vagy zöld Converse-t vegyek?

Figyelt kérdés
fiú vagyok, nem tudok dönteni, nekem mind2 nagyon tetszik
2013. júl. 5. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a fehér nem annyira kötött szín mint a zöld. persze kényesebb is, de a fehéret bármihez fel tudod venni.
2013. júl. 5. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
A fehér koszolódik a zöldet nem tudod mindenhez felvenni... Arra nem gondoltál, hogy elmész a kínaiba és megveszed mind a kettőt? Ugyanaz a minőség, töredék áron. Ha szeretnéd rárajzolom az emblémát filctollal.
2013. júl. 5. 10:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Figyelj, vettem már a kínaiban is cipőt, meg Conversem is volt. És nem csak az a különbség h egyiken rajta van a logó.
2013. júl. 5. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
úgy tűnik ez emberfüggő, nekem egészen mások a tapasztalataim. De tornacipőért tízezreket kidobni számomra akkor is abszurd. :D
2013. júl. 5. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Az előző megjegyzésekkel értek egyet: a fehér dorkó szinte bármilyen színű nadrághoz jó (mondjuk fehérhez azért nem annyira :D) - emiatt jóval többet látni belőle, mint mondjuk a zöldből. Viszont van egy nagyon jó árnyalatú zöld Converse, ami nagyon jól néz ki. És valóban, ezt csak fekete/sötétebb szürke nadrághoz venném fel. Zöldből nem mellesleg jóval kevesebbet lehet látni. Nekem is mindkettő tetszik, de én sem tudnék egykönnyen dönteni xD
2013. júl. 5. 14:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Tiszta hülye vagyokxdd most jut eszembe hogyha hosszú gatyát veszek fel akkor az szinte mindig a zöld gatyám:DDDD amúgy 5000-ért tudom megvenni ami nagyon jó áron van szerintem, és több mint valószínű h a fehéret veszem meg. Köszönöm a válaszokat:DD
2013. júl. 5. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor valóban a fehér a jobb választás :D
2013. júl. 6. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Vedd meg majd a zöldet is nekem két hete ilyen van http://www.youtube.com/watch?v=lP4yBdYQ9TA 2,5éve pedig ez van meg http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk

Milyen converse cipőd volt korábban kérdező? Többieknek milyen volt/van? http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. erre esetleg válaszolhatna valaki.

2013. júl. 10. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
elso videoban szereplo, 1 ev utan visyont eladtam mert kicsi lett
2013. júl. 10. 19:43
 10/11 anonim válasza:
Nekem van mindkettő, a zöldet nehezebb felvenni, a fehéret mindenhez felveheted. :)
2013. júl. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!