1/9 anonim válasza:
Miért ne? Úgy érzed túlzás, ha nem vagy nádszál vékony? Szerintem ehhez a magassághoz ideális ez a testsúly :)De ruha- és ruha között is van különbség, nyilván olyat keress, ami jól áll :)
2/9 A kérdező kommentje:
Van ruhám és azt is fogom felvenni csak kíváncsi vok a véleményekre:)
2013. júl. 5. 08:19
3/9 anonim válasza:
miért ne vehetné fel? átlagos testalkatú lehet
4/9 anonim válasza:
Á dehogy, ilyen alakkal csak kukászsákot vehetsz fel
5/9 A kérdező kommentje:
Jólvanna felfogtam:) Köszi a válaszokat:)
2013. júl. 5. 12:19
6/9 anonim válasza:
Mivel ez pont egy ideális magasság-tömeg arány, természetesen igen a válasz. De ha kicsit teltebb lennél, akkor is felvehetnéd, max. más fazonút kéne választanod akkor. Attól, hogy valaki nem nádszál, ugyanúgy felvehet bármilyen ruhát. Sőt! Meglásd, még jobban is fog állni, mint a vékonyaknak.
7/9 A kérdező kommentje:
fogytam régen kb 72-73 kg voltam aztán akkor nem vettem volna fel most így tetszett ahogy a ruha áll csak nem tudtam nem e vagyok kicsit duci ilyen ruhákhoz
2013. júl. 5. 13:30
8/9 kerdezoember válasza:
Törvényileg semmilyen akadályba nem ütközik, mióta eltörölték az 1990. évi XXII. törvényt (viseleti törvény). Jogi szankcióra így semmiképp sem számíthatsz viselet esetén, sőt, szerintem erkölcsi aggályokat sem vet fel!
9/9 anonim válasza:
210cm/120-130kg csaj is felvehet még rózsaszint is csak előnytelen... De ha a koktélruha nemjó, ajánlom az átlátszó bikinit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!