Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan takarjam el a szakadást?

Hogyan takarjam el a szakadást?

Figyelt kérdés

Vettem egy nyári ruhát, de a mellrészen van egy aprócska szakadás. Visszavinni már nem lehet, ezért el kell takarnom, de nem tudom mivel. Megvarrnám, de az nagyon csúnya lenne. Íme a ruha: [link]

Ötletek?

2013. júl. 3. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem látom hol van a szakadás, de esetleg egy varrónőt megkérdezheted, mennyiért vállalná géppel a hiba kijavítását. Ha olyan helyen van ahol nem néz ki hülyén egy kitűzővel el lehet takarni.
2013. júl. 3. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem látom a szakadást.
2013. júl. 3. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
nyugodtan varrd meg, ez a ruha eleve nem néz ki újnak, nem lesz feltűnő
2013. júl. 3. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Megvarrhatod nyugodtan, nem fog észrevevődni.
2013. júl. 4. 06:17
 5/6 anonim ***** válasza:
ha lepontoztok, akkor is ez egy turis ruha, ami nem baj, mert én is ott szoktam cuccokat venni, sokkal jobbak, mint a kínai vackok, amiket drágán lehet a plázákban venni, és ringy-rongy a 3/4-e, csak rajta van, hogy Bershka meg Stradivarius (de akinek fontos, hogy ilyen papírtasakkal libegjen a városban, adja ki rá a pénzt)
2013. júl. 4. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:

a szakadás nagyon picike, de nem lehet varrni, mert az még annál is ótvarabb.

(mellesleg nem turis...kössz...)

2013. júl. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!