Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/nők, szerintetek...

Lányok/nők, szerintetek hogyan hordjam? (kép lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek, hogyan áll jobban rajtam a nadrág? Klikk a linkre a képért:

[link]

Írjatok kort is megkérlek, köszi.

21F

2013. júl. 3. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Jól van, nem tudhatta, hogy nem él már anyukád, és nem is sértegette. Nekem is meghalt apukám, mégsem készülök ki/háborodok fel, ha valaki megemlíti, honnan tudhatná egy ismeretlen...?!

Amúgy szerintem is húzd fel rendesen.

2013. júl. 3. 19:47
 12/21 anonim ***** válasza:
azért van így a gatya, hogy látszódjon a calvin klein alsód? 21 évesen..jó gáz vagy
2013. júl. 3. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
mindkettő gáz, húzd fel rendesen.
2013. júl. 3. 20:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Oké oké, köszi a válaszokat, akkor felhúzom, persze néhol erős volt a kritika, annak ellenére, hogy én csak azt kértem, hogy írjatok számokat, 1./2. és kort. De ez lehetetlen, szövegértelmezésben mindig is gyengélkedtek a nőstényállatok. Egyébként a közhelyes megfogalmazások hozzák a színvonalat, na nem baj egyet kísérletesztem, részben megérte. Nem akarlak bántani így is szoptok eleget az életben.
2013. júl. 4. 05:58
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
És akkor még te kéred ki magadnak,hogy szólnak hozzád, miközben egyik válasz sem volt olyan primitív, mint a te hozzászólásod. Az intelligencia hiánya már a kérdésben megmutatkozott.
2013. júl. 4. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"De ez lehetetlen, szövegértelmezésben mindig is gyengélkedtek a nőstényállatok."

Hogy te mekkora egy primitív bunkó vagy.... És még te szólsz be nekünk?? Akkor hordd ahogy jólesik, legyen ki a fél segged mint egy r.bancnak, hajrá.

2013. júl. 4. 09:28
 17/21 A kérdező kommentje:
hahaha, helyes.
2013. júl. 4. 09:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Mindkettő igénytelen hatást kelt. Bocs, de ez az igazság.

Az övet azért találták fel, hogy ha kell, akkor használd. Elhiszem, hogy jól akarsz kinézni, de komolyan nm értem, mi ez a nadrágletolós mánia a fiúknál. Elég, ha te meg a barnátnőd látjátok az alsónadrágodat, nem kell mindenkinek tudnia róla, mégha Calvin Klein is.

18/l

2013. júl. 4. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező,

Jót nevettem a válaszokon. De te se fogtad vissza magad. :) Engem nem zavar, de ezen az oldalon mindig vannak oltások, aki régóta látogatja az oldalt, tudhatja. Persze normális válaszok is érkeznek, de fel kell előre készülni, mielőtt a kérdést felteszed. :)

Amúgy a válaszom: bocs, egyik se. Szerintem sokkal normálisabban néz ki egy férfi, ha nem lóg ki az alsógatyája. Oké, hogy CK, ezzel nincs is baj, meg jól is néz ki, de nem kell mutogatni. Szóval ennyi, üdv. :)

2013. júl. 4. 11:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Most tényleg Magyarországon említésre méltó ez a Calvin Klein? Könyörgöm, már hárman akadtatok fent rajta, pedig a véletlen műve, azért vettem fel, mert tetszett. Egyébként csak deszkázni járok ilyen cuccokba, azért meg nem fogok övet tenni.
2013. júl. 4. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!