Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel, hogy megakadjo...

Mit vegyek fel, hogy megakadjon rajtam a szeme?

Figyelt kérdés
Holnap megyek pár nap óta először suliba, és tetszik egy srác. Mi lenne az a ruha-összeállítás, amiben megakadna rajtam a szeme?:) Szeretem a nőies ruhákat, valami kicsit extrém, kicsit szexi összeállításra gondoltam, de nem tudok dönteni. Átlagos az alakom, szőke a hajam. Remélem, tudtok valami tippet adni!:)17/L
2009. okt. 15. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ,hogy melyik testrészed a szebb.Értsd ez alatt,hogy inkább a melleid és a dekoltázsod az igazán ütős vagy a lábaid és a feneked?

Ha a dekoltázs,akkor nem kérdés,hogy valami olyan felső,ami V alakban van kivágva,és kiemeli a domborulataidat.A nyaklánc az kell,ne legyen üres a nyakad.

Ha a lábaid szépek,akkor vagy egy nagyon feszülős farmer vagy szoknya csizmával és harisnyával,de bevallom ez most tényleg csak szexi lenne,de lehet,hogy lefagynál.

Szép napot holnap :)

2009. okt. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!