Fiatal, csinos lányoknak mennyire jön be az ha egy faszi Gucci és Armani cuccokat hord?
"habár nem mindenki vallja be, de azért minden csaj örül, ha a pasija ápolt, jól öltözködik és igényes magára,"
Miért, ha nem Gucci ruhában nyomul, akkor már igénytelen? :D utálom az ápolatlan embereket, de az pont nem érdekel, hogy mi van a ruha címkéjén. A kínaiból is lehet ízlésesen öltözni, meg a H&M, Takko, ilyesmikből, ezek se drágák. Barátomnak pl nincs egy Armani vagy Gucci dolga se, mégis normálisabban néz ki mint a sok gyík, aki azzal villog, hogy neki milyen márkájú csicsás pólója van.
Nem tudom másokkal mi a helyzet, de engem párkeresés terén jobban szokott érdekelni maga a pasi, nem a ruhájának a márkája :D
"Csak jó csajok írjanak erre a kérdésre és ne 13 se 33 évesek!"
Csak megsúgom, hogy ezerszer több igényes és szép nő van a 30-as korosztályban, mint a 20-asban. Nézz körül, ha nem hiszed.
A kérdező nem igényes hanem kb 18 éves és persze hogy nem 33évesekre vágyik , ahogy egy 33 éves se rá :)
28 vagyok, a 18 éveseknek (is) bejövök :)
Nem érdekel a ruha márkája de ha villog a pénzével akkor engem is vigyen el vásárolni :)
előszőr is jó csaj vagyok :DXD
másodszor nekem az jön be akit beengedek az ajtón :D
harmadszor pedig ha már "fasziként" hivatkozol magadra és villognál az armaniddal hátha meglesz a nagy hűha csak kiröhögnélek,bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!