Nyáron (augusztusban) lesz egy Deep Purple (rock) koncert, és arra mehetnék bakancsban?
Figyelt kérdés
Van egy nem igazi bakancsom, ilyen Deichmann-os, de olyan, mint egy rockerbakancs, csak nem acélbetétes, és cipzáros.... télen hordtam, és az a kérdés, hogy nagyon melegem lesz benne? Mert bőrdzseki az alap, főleg, hogy gondolom este már hidegebb lesz, de ebben a bakancsban melegem lesz? Mit vegyek helyette, tornacsukát?2013. júl. 1. 11:13
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy Blackmore nélkül már nem ugyanaz a Deep Purple, dehát mégsem utazhatok vissza az időben :)
2013. júl. 17. 09:48
12/12 anonim válasza:
Csak nekem itt inkább a pénz orientáltság a gyanús nem pedig a zenélés öröme..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!