Melyik ruha áll rajtam jobban?
2013. jún. 30. 11:33
1/16 anonim válasza:
szerintem az "a" ruha jobban áll neked nem tudom indokolni(amúgy nekem a másik jobban tetszik ,de az első rajtad jobban mutat)
2/16 anonim válasza:
Szintén A, bár a ruha nekem nem tetszik.
Indoklásom nekem azért van: az A-nál nagyobb a kontraszt az alsó és a felső között. Jobban kiszélesedik a szoknya, rövidebb a felső -> ez jobb arányokat eredményez.
A B-nél től hosszú a felső, kiadja a pocakod.
Olyan ruhákat próbálgass, amelyeknek rövidebb a fűzőrésze.
Olyanokat, amelyek NEM a csípődnél "vágnak ketté", hanem a derekad természetes vonalánál!
3/16 anonim válasza:
hű de boldog vagy.... egyébként a B sokkal jobban áll.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is az a), a b)-ben szélesebb a derekad.
5/16 anonim válasza:
Szerintem valassz egy harmadikat. Egyik sem valami szep+ az elso nagyon szelesit(mivel a csipod eleve szeles, erre ratesz meg 1 lapattal), a 2.folul jobban all, de az ronda alul.
6/16 anonim válasza:
Annyira egyik se, mellben mindkettő nagy, válassz egy harmadikat.. De ha választani kell akkor az A.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Mind a kettő elég furcsa ,mert nem vékony a derekad de a csípőd is elég széles.
amúgy ha nincs más akkor az "a" mert szerintem gyönyörű a ruha :D
9/16 anonim válasza:
A
De egyik sem illik hozzád. (nem bántásból írtam)
10/16 anonim válasza:
Szerintem egyik se túl előnyös és szép rajtad, de ha választani kell, akkor inkább az a) ruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!