Rövid ujjú ing alá pólót venni? Vélemény?
Több embert láttam már, aki vesz ing alá pólót, de olyat is láttam már, aki nem vesz alá semmit se.
Szerintetek mehet póló az ing alá?
Melegben minek? Hogy duplán izzadj?
Átmeneti időben ahogy tetszik, de ha ahhoz elég hideg van, hogy dupla réteget hordj, akkor lehet a hosszú ujjú okosabb választás.
Mehet persze.
Az a gondom nekem is, hogy nyáron izzad a hátam, a mellkasom (nem büdös, de a foltok látszanak). Ezért érdemes a világos színű ingeket hanyagolni, ha izzadós vagy. Ha aláveszel egy pólót, akkor lehet, hogy az valamennyit felvesz az izzadtságból, de mivel plusz egy réteg, még jobban fogsz izzadni.
Én sötétebb színű vagy mintás (pamut)inget veszek fel, így nem látszanak a foltok. Sajnos némely szín viseléséről így le kell mondanom, amit pedig szívesen hordanék.
Ha nem a hónaljad izzad, hanem pl. a hátad, mint nekem, akkor atléta is jó megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!