Mit vegyek fel? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Ma van az évzárónk (5-kor kezdődik). Van formablúz nyakkendővel (ez nem is kérdés). Alulra viszont nem tudom. eléggé borongós az idő, de nincs hideg és esni sem fog (hosszú szoknya,rövid szoknya vagy nadrág?). Na, és a hajam, Semmi elképzelésem sincs. Ovális és szögletes közötti fehér arcom van. A szemem szürke enyhe kékkel. A hajam hosszú és hullámos. Mi illene hozzám?2013. jún. 27. 14:28
1/5 anonim válasza:
Én nadrágot javaslok, vagy szoknyát. Hosszút ne, mert az mamis. Húzz hozzá harisnyát és nem lesz olyan hideg. Hajadat pedig egy sima egyszerű fonással fond oldalra / fésüld egyoldalra / hagyd kiengedve csat tűzz el oldalt egy kis tincset / balerinakonty. Én ezeket szoktam/szeretem használni. Jó évzárót!:D
2/5 anonim válasza:
Én gatyát vennék fel magassarkúval. A hajamat meg kiengedném
3/5 anonim válasza:
Szoknya és harisnya. Hajad pedig lazán kiengedve. Am hh ilyen későn van az évzáró?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Akkor nadrág lesz.
1. válaszoló: Köszönöm a hajtippet, balerinakonty lesz. És köszönöm, hogy kellemes évzárót kívántál.
2013. jún. 27. 14:41
5/5 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszoló: Nektek is köszönöm. A kiengedett haj is jó, csak az én loboncom befűti a nyakamat, mint a házat.
3. válaszoló: Igen, csak most van, mert mi 1400-an vagyunk (diákok).
2013. jún. 27. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!