Mikortól kezditek felvenni a téli csizmiteket?
Figyelt kérdés
Vagy van már aki hord? Nekem ilyen magassarkú divatcsizmám van, imádom. Már alig várom h hordhassam, csak még nem igazán látok emberkéket akik ebben járkálnának. Sztetek mikoról nem gáz már hordani?2009. okt. 14. 15:46
1/14 anonim válasza:
Már hordom,nem érdekel ki hordja,ki nem,imádom a csizmákat.májusban is azt hordtam végig.Már elég sok emberen láttam.
2/14 anonim válasza:
én hordom. nem érdekel mások véleménye. hideg is van, meg tetszik is...
3/14 anonim válasza:
Én is azt vettem ma fel, meg rajtam kivül még nagyon sokan.
4/14 A kérdező kommentje:
Na de jó akkor!:)))) Holnap mostmár akkor végleg abban megyek:)
köszi a válaszokat
2009. okt. 14. 16:00
5/14 anonim válasza:
Ezen a héten már bokacsizmiben voltam, esik, hideg van, a fene akar tocsogó lábbeliben szenvedni!
6/14 anonim válasza:
én csak ha hó van. szerintem annyira nem jó viselet a magas szárú. bár az ösztöndíjam egy csodaszép bokacsizmára szándékozom költeni, amit azért felvennék már most is.
7/14 anonim válasza:
hát én ma fogok venni újat,mert a tavalyi tönkre ment,és holnap valószínű fel is veszem. Pláne ha továbbra is ilyen hideg lesz. Nálunk már láttam néhány emberen csizmát, de az se érdekelne,ha én lennék az első,aki csizmát vesz fel.
8/14 anonim válasza:
A tegnapi szélroham eső és hasonló finomságoknak köszönhetően már azt hordom:D Nem tudom te merre lakhatsz, de itt már olyan 5-6 fokok vannak és mindenki elővette a melegebb cipőit.
9/14 anonim válasza:
csizmi?????!!!!!! Te magyar vagy b*zdmeg vagy mi? Csizma és nem csizmi te idétlen!
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem hordok "csizmit", nekem ackósbakancsom van, tavaj december óta (akkor vettem meg) egyfolytában azt hordom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!