Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a ruha eskuvore?...

Milyen ez a ruha eskuvore? (mint vendeg)

Figyelt kérdés

[link]

amugy nem erdekel, hogy nem illik fekete vagy feher ruhat eskuvore felvenni, mert itt nem erdekli az embereket, hogy mi van rajtunk

2013. jún. 26. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném fel, de nem azért, mert fehér, hanem azért, mert 1. nem tetszik, 2. esküvőre inkább elegánsabb illene, és nem egy partiruha.

De ha nem érdekli ott az embereket, hogy mi van rajtatok, akkor úgyis mindegy...

2013. jún. 26. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez nagyon ocsmány..
2013. jún. 26. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, esküvőre meg főleg nem. Túl rövid, nem is elegáns. Sokkal inkább egy buliba tudnám elképzelni. A színét már ne is említsem! Semmilyen tekintetben sem tökéletes. Egy egyszerű, elegáns (térd felett egy kicsivel végződő) ruhával viszont nem lehet félrenyúlni.
2013. jún. 26. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ízléstelen ez a ruha... szörnyen ocsmány. :D

Amúgy meg ha nem érdekli az embereket, hogy mi van rajtatok, akkor miért is tetted fel a kérdést? :DD

2013. jún. 26. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Inkább egy laza discoba, mintsem esküvőre. Ennél a ruhánál már a farmer nadrág is jobb.
2013. jún. 26. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
szerintem nagyon csúnya. rövid és csúnya, nem esküvőre való
2013. jún. 26. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
ku rvás ez oda
2013. jún. 26. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
undorító...
2013. jún. 26. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekel senkit, miért kérdezed...? :D

Egyébként nem hogy esküvőre, sehova se venném fel.

2013. jún. 26. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
szerintem fiatalos, kicsit extravagáns az alja miatt, de vékony lányoknak jól áll. szerintem abszolút vállalható esküvőre is, ha nem zavar ha megnéznek. engem nem zavarna ha a barátnőm ilyen ruhát venne fel esküvőre.
2013. jún. 26. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!