A fiúk szűk szárú női csőgatyát miért vesznek fel?

Mivel az én városomban nincsen lehetőség Berska-ba vagy Zara-ba járni, ezért marad a női farmer, igyekszem olyat venni amin nem látszik
21/F

Ez a mai tizenévesek agymenése. Majd kinövik.
Én kb a saját méretemben nem találok nadrágot, mert nem jönnek fel rám. Mindent az ilyen cingár 40 kilós kisfiúkra méreteznek.

Mert férfiből alig lehet olyan igazi feszülősebbeket találni. És ha már csőfarmert húzok, hogy néz már ki, hogy itt-ott lóg rajtam, feszüljön mindenhol, mert pont ez a lényege a csőgatyáknak. :) A férfi gatyák nagy részének akkora segge, meg ülepe van, hogy úgy néz ki, mintha betojt volna az illető. A női gatyák viszont szépen rásimulnak, ráfeszülnek az ember hátsójára ahogy kell. :)
Meg a női gatyák sztreccses anyagból vannak, ezért sokkal kényelmesebbek, egyáltalán nem nyomja a szerszámot sem, akármennyire feszül is. :) Meg a sztreccses anyagnak köszönhetően jobban követi az alakot is, így jobban is áll, jobban néz ki. :)
Persze ha férfiben is találok jó feszülőset sztreccses anyagúban, akkor azt veszem meg, de ez sajnos nagyon ritka, így legtöbbször marad a női.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!