Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Hány bulis ruhátok...

Csajok! Hány bulis ruhátok van és milyen színű/ fazonú?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Hogy milyen ruhám?? Nincs egy "bulis ruhám" sem. Ha este megyünk valahová ugyanoylan jó a farmer és póló, mint máshova. Az a fontos, hogy kényelmes legyen. Hány lányt láttam már szó szerint szenvedni, mert kényelmetlen volt a "bulis" ruhája és cipője.
2013. jún. 25. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Van két egyberuhám (fekete pánt nélküli testhezsimulós, meg egy zöld lenge pántos), ezek inkább elegánsabbak. Ha csak ilyen diszkós buli van, akkor farmer, kényelmes cipő, meg valami csinibb ujjatlan felső, ezekből rengeteg van.
2013. jún. 25. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sincs egy se. Kinőttem én már ebből a kiöltözök egy bulira korszakból, meg egyébként is, minden nap megyünk szinte kocsmázni, van h reggel, van h délbe van h este, órák után óra elött, vizsga után, nehéz lenne mindig kiöltözni, meg am is, oda minek?
2013. jún. 25. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel nem járok bulizni, ezért egy sincs. :)

De vannak alkalmibb ruháim, 2 bájos, aranyos ruhám, az egyik fekete-fehér pöttyös, a másik fekete alapon apró virágmintás. Mindkettő a combom közepéig ér, és fodrosak. Ezek inkább bájos, nőies, retró ruhák, nem tudom, mennyire valóak buliba. Van egy ezüst színű, hagymaszoknyás ruhám, az viszont illene ilyen alkalomra, de azt meg nem szeretem, nem tetszik a felső része...

17L

2013. jún. 26. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Elég sok van :)

Piros, citrom, narancs, fekete, kék, ezüst, fehér, bordó, lila, rózsaszín (van amelyik színből több van) :))

2013. jún. 26. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!