Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szegecses fürdőruhát lehet...

Szegecses fürdőruhát lehet kapni valahol?

Figyelt kérdés
Ha tud segíteni valaki, előre is köszönöm:)
2013. jún. 24. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, hol lehet kapni, viszont lehet egyszerűbb, ha veszel egy sima egyszerű fürdőruhát, és ebay-ről rendelsz szegecseket párszáz forintért, valószínűleg olcsóbban megúszod és nagyobb a valószínűsége, hogy a fürdőruha fazonja és a szegecsek elhelyezkedése is az ízlésednek megfelelő lesz. :)
2013. jún. 24. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is kerestem, de nem találtam. Úgyhogy magamnak csináltam. Vettem egy neon zöld bikinit, meg ezüst piramis szegecseket, és ahova én gondoltam, oda beszúrtam.

Legalább esélye se lesz, hogy ugyanolyan jön szembe velem a strandon.:)

2013. jún. 24. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Láttam Bershkában múlt héten, és szerintem New Yorkerben is van. De ha nem találsz,akkor szerintem is elkészítheted magadnak, szegecseket bármelyik hobbiboltban lehet kapni:)
2013. jún. 24. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
sárkány centerben minden van :D
2013. jún. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!