Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben kell máshogy menni egy...

Miben kell máshogy menni egy magassarkúban?

Figyelt kérdés
Amikor megyek valahogy mindig a sarkamat csapom le először a fölre,magassarkúnál meg ez nyilván nem jó mert hanyatt esek...Mégis hogyan menjek benne?
2009. okt. 13. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magassarkúban is a sarkadat teszed le először, csak kicsit előrébb hajlitott lábfejjel, viszont ha teli talppal mész akkor lesz belőle az a tipikus "trappolás" amit egyesek levágnak az utcán :) Lényeg, h biztonságosan lépj, és kisebbeket :) Van aki viszont soha nem tanul meg benne járni :(
2009. okt. 13. 13:28
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy trappolok?ha kopog a sarkad,akkor az az?
2009. okt. 13. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden magassarkú kopog!:)
2009. okt. 13. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:

hát ez az :)

lehet,hogy ösztönösen jól megyek,de nem tudom,valaki el tudja magyarázni,hogy lehet rosszul menni benne?(mondjuk lehet h ezt olyan elmondani minth milyen levegőt venni,nemtom :D )

2009. okt. 13. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szarul akkor mész benne, ha eccerre érkezik a földre a sarkad, meg a lábfejed. olyan mintha teli talppal mennél. na azaz ami baromi esetlen és béna :D
2009. okt. 13. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindíg azt tanították a nő rokook, hogy egyszerre koppanjon a földön a tűsarok és a talp rész, különben kitörik a sarok és az állati ciki, de most már én is bizonytalan vagyok ebben a kérdésben... Mindenestere óvatosan kell lépkedni, hogy ne trappolj csak disztkréten koppanjon a sarok...
2009. okt. 13. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld a macskaköves utcákat, az biztos!

Annál viccesebb nincs mint mikor egy nő beleerőszakolja a lábát egy magassarkúba és úgy jár mint egy trampli.

Én pl, a másik véglet vagyok - tornacipőben nem tudok menni. :D Oltári nevetséges, így csak edzéshez veszem fel.

2009. okt. 13. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ami nagyon hülyén tud kinézni, az az, ha egyfolytában hajlítod a térded. szóval ha egyenesen kéne már lennie, de még mindig hajlitva van. na az nagyon idétlen! sok ilyet látok, és valahogy olyan mintha gyépések lennének és nem működne normálisan a térdük XD
2009. okt. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!