Milyen üzletekben tudok venni márkás fullcap eket? (newera, DC)
DC Garage Store-ba dögivel
New Era-t meg szerintem szinte minden hip-hop profilú ruha üzletbe.
Na de lehet én vagyok hülye, szóval vizsgáljuk meg behatóan a dolgot.
Meg tudod egyáltalán magyarázni mi az a New Era típus?
De nézzük a te szemszögedből:
Ez egy DC márkájú New Era típusú Fullcap.
Ez meg egy DC márkájú New Era típusú Snapback.
[Miféle típusazonosságról beszélünk egy Fulcap és egy Snapback között?]
Na itt van ez a fullcap pl:
6990Ft
Miért ilyen drága? Ez egy tök márkátlan noname fullcap, hát mindenki látja hogy semmi MÁRKA nincs rajta, csak hogy New Era, ami amúgy a TÍPUSÁT jelenti.
De gondolkodjunk csak Snapbackbe?
Itt van ez a "New Era típusú" snapback.
Ez meg egy nem "New Era típusú" snapback. De miért? Hát látszólag típusra ugyan azok a külső jegyei. Teljesen érthetetlen...
kapisgálod már mekkora butaságot próbálsz nekünk bemagyarázni?
5 éve deszkázol, de ugyan olyan hülye vagy mint 5 éve. Észérv nuku, csak kijelented hogy igazad van. De elég az üres beszédből, pontot teszek a vita végére.
forrás:
(gyengébbek kedvéért a New Era hivatalos oldala)
"Since 1920, New Era has been the world's premier headwear brand."
Ha esetleg nem tudnátok angolul: 1920 óta, a New Era a világ első számú "fejviselet" márkája.
MÁRKÁJA, felfogtátok MÁRKÁJA!
Látjátok előfordul az életben hogy nem nektek van igazatok, ilyenkor érdemes utána nézni hogy esetleg tényleg úgy van-e ahogy gondoljátok, mielőtt a saját hülyeségeteket próbáljátok meg bizonygatni. Az ilyen hülye emberekre külön adót kéne kivetni, mert csak a társadalmat züllesztik.
bocsánat
*Ha esetleg nem tudnátok magyarul:
Mert ebbe is biztos bele kötnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!