Kávébarna színhez milyen másik szín passzol?
Figyelt kérdés
Van egy barna mellényem(zara)és nemtudom milyen szinű felsöt vegyek hozzá.2009. okt. 12. 21:32
1/13 anonim válasza:
az én ízlésem szerint pasztellkék, vajszín vagy fehér
3/13 anonim válasza:
Krémszín,beige,a fehérrel túl kontrasztos
5/13 A kérdező kommentje:
Van egy krémszínű pulcsim azzal tökéletesen passzol.Amivel nemmegy pl a fekete,rozsaszín
2009. okt. 13. 19:22
7/13 anonim válasza:
Szürke, fehér. Szerintem kék nem játszik.
8/13 anonim válasza:
Próbáld meg pirossal, érdekes de jól mutat.Egyébként rózsaszín, lila árnyalatai, vörösbor szín, terrakotta,narancs, okkersárga (szerintem azzal a legvagányabb)... Mostanában a sötétbarnát úgy használják mint a feketét, szóval szinte mindent színt tehetsz mellé, de inkább olyat válassz ami feldobja.
9/13 anonim válasza:
attól függ hova veszed fel.Én pl ha komoly helyre megyek feketével vagy vajszínűvel.Ha szeretném feldobni mert csak városba megyek ki,akkor kipróbálok egy csomó színt és amelyik épp a legjobban tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!