Hogy lehetne 3 hét alatt látványos fogyást idézni?
Engem is érdekelne a "recept" a fogyáshoz. Küldje el valaki: pepeditta@vipmail.hu
Köszi
Engem is érdekelne,ha nagyon szépen megkérnélek,írd már le a diétát!ywett81@freemail.hu
Nagyon köszönöm!
Lehet 3 hét alatt akár 10 kg-t is fogyni, és nem brutálisan, hanem egészségesen! Hagyd ki a szénhidrátokat egyelőre, beleértve a gyümölcsöket is, de csak 2-3 hétre! A reggelid legyen tojás, zöldség. Ha meg tudod tenni, a kávét is hagyd ki, vagy válts koffeinmentesre! 10 óraid kevés sovány sajt. Ebédre fehér sovány hús, sok zöldséggel (kivéve a sárgarépa és a borsó). Uzsonna egy kevés zsírmentes joghurt, kb. 10 szem mandula, vagy pisztácia. Vacsora kb. az, mint az ebéd. Utána lehet desszert: ricottából édesítővel pl. A lényeg, hogy ez alatt a 3 hét alatt nincs rizs, kenyér, krumpli, cukor, zsír! Soha ne legyél éhes! Ja, olivaolajat használhatsz (picit). 2-3 hét után lassan visszajöhetnek a gyümölcsök is, de leginkább alma, körte.
Jobb lesz a vérképed, és a szíved is meghálálja!
Ha még van kérdésed írj!
nekem is küldje el valaki azt a brutális dolgot légyszi!!!!
papamaci22@citromail.hu
nekem is elküldenéd azt a brutális diétát? :)
redleranna@gmail.com
nekem is elküldenétek azt a diétát?? :) köszi
ann9672@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!