SÜRGŐS! Milyen válltáska idén a divat? 15/Lány
Szeretnék vásárolni egy kicsi éppen hogy mobil,pénztárca,egypár smink eszköz beleférjen.
Tudtok ilyen kistáskákat ajánlani?
És nem szeretnék a netről rendelni,olyat mondjatok amely a hazai boltokban megvásárolható?
Köszönöm válaszotokat előre is :))
Kedves első válaszoló, én is ezen a véleményen vagyok, de a hölgy éppen, hogy a divatot kérdezte.
Igazából nem is tudtam, hogy táskából van divat.
Szio:) Háát szerintem most ami nagyon divatos -minden ami púder színű :) Régebben volt nagy divít még az , hogy csat van a táskán, de szerintem ez még mindig megvan... mostanában a nagytáskák divatosabbak :) sztem főleg mert azért nyáron ha elindulsz meg pl ha suliba mész viszel magaddal inni meg kaját is meg minden ami kell szóval azért nem árt egy nagyobb...de a nagyméretűek nagyjából megtalálhatók kisméretűekben :)
pl ez [link]
amúgy az a baj, h legtöbbször a kicsi táskák nem válltáskák úgyértem nem biztos , h felfér vállra:)
Nem tudom merre laksz , de ha pesten akkor ha sok pénzt áldozol rá akkor pl a H&M,Mango,Stradivarius,New Yorker
ha annyira nem akkor mondjuk vannak ilyen metro aluljárokban nagyon jok én pl déliben vettem egy táskát és komolyan nagyon jó minőségű ...illetve Ázsia enterben is vannak jók :) most vettem 2700ft ért egyet nagyon jó :D meg van egy másik hely :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!