Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van értelme a magassarkú cipőnek?

Van értelme a magassarkú cipőnek?

Figyelt kérdés
Szerintem nem sok...
2009. okt. 12. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Nem túl sok értelme van az tuti... Kényelmetlen ráadásul egy idő után tönkre is teszi a lábat rendszeres hordás esetén.

Én egyébként csipkés szoknyában, fűzőben, lapos talpú topánban vagy fűzős csízmában és nemesfém ékszerekben érzem magam nőiesnek, nem pedig csípőfarmerban meg a mostanság divat műanyag vackokban...

22/L

2009. okt. 12. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Én pl. azért hordok magasabb sarkú cipoket mert az nélkul kicsinek és kovérnek érzem magam...
2009. okt. 12. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyim mindig azt mondja, kell hogy legyen egy kis sarka (5 cm körül), mert az úgy egészséges, nem tudom miért, de azt mondja. De én nem szeretem. Ma egy 5 cm-es sarkú cipőben mentem, mert esett és a többi beázott volna, na én már abban sem tudtam menni.

Ült ma a buszon mellettem egy lány, lehetett vagy 12 éves, alacsony is volt, és hát látszott rajta, hogy kislány, de 10 cm-es magassarkúban kézitáskával, tornazsákkal, mondhatom nagyon szép látvány volt.

23/L

2009. okt. 12. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:

én hordok magas sarkú magassarkúkat :D

és igenis nőiesebb mindennél.Elegáns járást kölcsönöz,ami vonzóvá tesz.Nőiesen fogsz benne mozogni :) jól fogod magad érezni,több magabiztosság.Aki szereti az szereti,aki nem az nem

2009. okt. 12. 23:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Látom jó kérdést tettem fel :D
2009. okt. 13. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Tény, nőies egy magassarkú cipő, vannak olyan ruhák amiket csak azzal lehet felvenni, de én nem bírnék folyamatosan abban járni, és nem is szeretnék. Vannak lapos elegáns bőrcipőim, csizmáim, papucsaim és azokban is csinos és nőies vagyok :) Ha tehetem azokat hordom, de ha kell vagy csak nagy ritkán olyan hangulatom van felveszem a magassarkút is.

Viszont a tizenéveseknél röhejesnek tartom, ha csak abban hajlandók járni. Nem ettől lesznek NŐK. Öltözhetnek akár milyen nőiesen, kenhetnek bármennyi festéket magukra stb, attól még ők nagyon messze vannak az igazi nőtől.

2009. okt. 13. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:

én arra lennék kíváncsi, h vajon a pasik szeretik-e

most írjak ki erről egy új kérdést?

2009. okt. 13. 17:04
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát hogy szeretnék a pasik a magassarkút?? :D Nem sok srácot látok magassarkúba rohangálni az utcán:D:D:D

És hogy a csajokon szeretik-e az meg megint egyéni ízlés kérdése...én például a barátnőmön nem sűrűn látok magassarkút, neki nem tetszik!! De vannak akiknek ez jön be és le se lehet venni róluk a cipőt...szerintem abba is alszanak...:D:D:D:D

2009. okt. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!