Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki aki már rendelt e-bayről?

Valaki aki már rendelt e-bayről?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, egy (megbízható nagyon sok vissza jelzése van) lány rendelte meg nekem a nadrágot ebayről 3hónapja nem érkezett meg a nadrág, a csajszi beszélt az eladóval azt mondta hogy ennyi idő után nem foglalkozik az üggyel holott ők mondták várjak meg 1-2 hetet biztos elakadt a vámon,20.000ft-ról beszélünk, mit lehet tenni feljelenteni?

2013. jún. 21. 09:44
 1/2 anonim válasza:
Valójában egyáltalán nem szabadott volna 3 hónapot várnod max. 6 hét és még sokat is mondtam. Mindenféleképpen írjatok a Paypalnak illetve az ebaynek is és a lehető legalja pontszámot adjátok az eladónak hátha akkor, de sajnos én már sok esélyt nem tudok adni ennek a nadrágnak. És bocsi, hogy ezt kérdezem, de milyen gatya kerül 20 000-be??
2013. jún. 27. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Az eladó mondta,hogy annyit várjak amikor éreztem hogy baj lehet irtam neki mondta várjak még 1-2 hetet biztos a vámon van a csomag, azóta sem került elő nem hagyom ennyiben nagyon sok pénzről beszélünk ... (miss sixty 2013 new) nem volt gondom eddig ebay.el soha többet nem fogok onnan rendelni,de nem az eladó hibája hanem aki rendelte nekem...! Ha nem kapok vissza a pénzt rendőrség!:(
2013. jún. 28. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!