Te felhúznál ilyen fülbevalót? Szép?
Figyelt kérdés
Ilyen golyóból, akasztós fülbevalót:
Nekem tetszik, de nem tudom nem-e túlzás...
2013. jún. 20. 21:13
1/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, de biztos van, akinek jól áll, és rajta tetszene.
2/8 anonim válasza:
Kajak ilyen van a nagyanyámnak!! XD
3/8 Sziszi Anna válasza:
Nekem nem tetszik. De ha neked tetszik (ízlések és pofonok). És szerintem túl csicsás az én ízlésemnek. Tehát vélemény: nem tetszik.
4/8 anonim válasza:
Nekem ez már sok :) de amúgy a gyöngyfülbevalók tetszenek, de az egyszerűek, nem az ilyen mintások. De ha neked tetszik, akkor vedd meg :)
5/8 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik,szerintem öreges
7/8 anonim válasza:
Szerintem is kicsit nagyis, nem tetszik, de lehet, hogy van, akinek jól áll. Lényeg, hogy neked tetsszen:D
8/8 anonim válasza:
alapvetően tényleg nagyis, de én tudnám úgy hordani, h jó legyél. akár még poén is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!