Szerintetek jó ballagásra az ilyen ruha?
Figyelt kérdés
Hamarosan ballagok és van egy az alábbi képhez hasonló ruhám, amit felszeretnék venni erre az alkalomra.
(a kép nem saját...találtam)
Az én ruhám alján nincsen csipke, csak egy fekete masni, és persze sokkal hosszabb ennél, kb. térdig ér :)
Ti mit gondoltok, szerintetek az úgy jó, ha abban mennék?
És nem fognak szólni, hogy nem vettem fekete-fehér ruhát?
A válaszokat előre is köszönöm szépen! :)
2013. jún. 19. 19:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy fehér boleróval elmegy.
2/6 A kérdező kommentje:
Ahham...tényleg, köszönöm!
2013. jún. 19. 19:35
3/6 anonim válasza:
szerintem ez nem ballagáshoz illő ruha.
4/6 anonim válasza:
Szerintem gáz vagy hogy ki akarsz tűnni az osztálytársaid közül. Ballagáson, ha az osztály nem választott ugyanolyat, akkor alap a fehér ing-fekete szoknya. Azért mert más ruhád lesz, nem leszel szebb...
5/6 anonim válasza:
A 4-es válaszoló nincs tisztába azzal, hogy nem kell egyenruhát választani. És egyáltalán nem alap a fehér ing fekete szoknya.
Ha ez a ruha tükrözi a személyiségedet akkor jó.
Én egy fehér magassarkúval és egy fehér gyönggyel venném fel a helyedben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, már vettem egy fehér bolerót hozzá...utolsó válaszoló, az valóban jól nézhet ki, köszi a tanácsot :)
2013. jún. 20. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!