Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek hülyének, hogy...

Miért néznek hülyének, hogy nem veszek fel pulcsit?

Figyelt kérdés

Reggelente mindig megjegyzi 1-2 ismerősöm, hogy nem fázok-e?

Általában hosszú ujjú, kötött szerű felső van rajtam, alatta meg csak melltartó.. Ha vennék fel erre még egy pulcsit, tuti melegem lenne (1x vettem fel rá, majdnem összeestem buszon - nem bírom a meleget..)

Miért teszik szóvá? :( Nekem ez annyira kellemetlen.. :S

14/L

2009. okt. 12. 06:14
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Felsőt meg melltartót se kéne felvenned, akkor biztos nem ezt kérdeznék. Lehet, hogy mást kérdeznének, de nem ezt.
2009. okt. 12. 06:50
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Miért érdekel?De most komolyan,a te dolgod mit veszel fel!Ennyi idősen,mint Te én is (túl) sokat foglalokoztam azzal,ki mit gondol vagy mond!
2009. okt. 12. 08:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "Nekem ez annyira kellemetlen.. :S"?

Miért kellemetlen neked?

2009. okt. 12. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Nem kell vele foglalkozni, a legtöbb ember fázna úgy, ahogyan te jársz, és ezért szörnyülködnek. Pedig mindenki másképp van vele, hogy mely testrésze fázós, melyik meg nem. Én a lábammal vagyok így, egészen tegnapig lábujjközös papucs volt rajtam, mezítláb, még a hideg reggeleken is. Én nem fáztam úgy, nem tehetek róla. Otthon, meg a munkahelyemen télen is lehúzom a cipőmet meg a zoknimat és mezítlábas papucsban vagyok. Nekem is állandóan beszólnak, hogy "nem fázik a lábad?" Nem, nem fázik. De már rég nem érdekelnek az ilyen beszólások. Úgy öltözöm, ahogy nekem kényelmes. Te is tedd ezt nyugodtan!

2009. okt. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!