Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mik a tapasztalataitok...

Lányok! Mik a tapasztalataitok? A pánt nélküli melltartó mennyire tartja meg a nagyobb melleket? Részletek lent!

Figyelt kérdés
90D -s melltartót hordok és érdekelne, hogy megtartaná-e egy pánt nélküli melltartó a melleimet. Vagy akinek nagyobbak a mellei már ne is használjon pánt nélküli ruhákat/topokat? A szilikonpánt meg ugye felejtős. Elsősorban hasonló adottságokkal rendelkezők válaszát várom, de bárki bármi hasznossal tud szolgálni, azt szívesen fogadom. Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem 70D-s a méretem, és csak egy jó pántnáélüli melltartót találtam :/ azt is turiban. szóval van ami jó, de ritka :(
2013. jún. 21. 13:28
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 10-es: nem vagyok vékony, de kövér sem. átlagos a testalkatom és teljesen arányos. van egy nagyon szép pánt nélküli ruhám, ami jól is áll és elsősorban ahhoz kellene.
2013. jún. 21. 15:36
 13/13 anonim válasza:
D? simán megtartja. csak olyat kell venned, ami kifejezetten nagymellűekre van kitalálva. és sajnos nem lesz olcsó, arra készülj fel. Nekem nagyobbak a melleim, de simán megtartja amit vettem, igaz elég sokat kellett utánajárnom, mire itthon találtam ilyet. azóta viszont bátrabban veszek nyakpántos felsőket :)
2013. jún. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!