Ez a ruha államvizsgára? Előreláthatólag jó meleg lesz. Most csütörtökön.
Akármilyen kritikát elfogadok megfelelő stílusban. Szoknyám nincsen, hosszú nadrág a másik opció, meg ez a rövid. Nem illetlenség?
köszönöm!
Térdnél rövidebb dolgot nem illik. Nem tudom, milyen szakra jársz, milyen iskolába, de nálunk sokan megjegyzik az ilyesmit. Egy ilyen hacukában még egy szimpla vizsgán is kapnál megjegyzést nálunk, hogy nem strandra jöttél. :D
Sőt, még zakót/blézert is fel kell venni, ott úgyis leveheted, már ha nem kaptatok engedményt a dresscode alól (tesóm is most megy a héten, ők kaptak mailt, hogy nem kell zakó).
Szerintem vagy szerezz egy térdig érő, csinos szoknyát, vagy marad a hosszú naci, átöltözéssel. :S De inkább ne azzal kezdd, hogy beszól valaki a bizottságból, hogy miért így öltöztél.
Térdnél rövidebbet nem szokás ilyen helyekre.
Ha államvizsgáznék én tuti kínosan érezném magam ilyen gatyában.
Mi most érettségizünk de nekünk is azt mondták, hogy NE rövid szoknyát csináltassunk mert tanárúrék előtt nagyon kellemetlen lesz. Szerintem a gatyával is ez a helyzet.
kaptam kolcson szoknyat, koszonom a valaszokat. Azert szerintem utcara nem fortelmes... ugyanekkora szoknya sem lenne jobb utcara ekkora melegben mert abbol meg kint van mindenem... millio no hord rovid nadragot...
telorol voltam azert nincs ekezet. udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!