Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nov. I Gólyabálba készülő...

Nov. I Gólyabálba készülő Lányok, ti miben mentek?

Figyelt kérdés
még sose voltam ilyenben, szalagavatóm sem volt még, nem akarok nagyon kilógni a sorból, de nemtudom hogy mások nagyestélyiben/koktélruhában/vmi elegánsban mennek? puccosabb mint a szalagavatóbál? 17/L
2009. okt. 11. 17:30
 1/6 A kérdező kommentje:
természetesen 'novemberi' a rövidítés a kérdésben
2009. okt. 11. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a koktélruhát javasolom, tavaly voltam gólya az egyetemen és az jó volt mert mivel kocsival hoztak nem fáztam odafele, csini voltam de könnyen tudtam benne mozogni, nem úgy mint a nagy estélyiben...

Pánt nélküli pl szatén - térdig érő (harang vagy ceruza fazonú) ruhával nem tudsz hibázni.

2009. okt. 11. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, és azt nemtudnád felidézni h mások mikben voltak? egyébként nagyestélyire am se lenne pénzem, meg máshova nem tudnám felvenni
2009. okt. 11. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetemi gólyabál? Akkor a kisestélyitől az elegánsabb kosztümökig mindent megtalálsz...
2009. okt. 12. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keress rá különböző egyetemek portál oldalaira, ott minden évben feltöltik a gólyabálos képeket.

Én Győrbe járok ,ilyen volt a tavalyi ruha felhozatal.

[link]

2009. okt. 12. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, azóta már eldöntöttem hogy egy koktélruhát veszek amit jövőre az én szalagavató bálomon is fel tudok venni, és ha nem növök(remélem:D) akkor a saját egyetemi gólyabálomon is:) Egy pántnélküli vagy nagyon vékony pántos, mell alatt szélesebb sávval jelölt ruhát keresek, vagy ceruzafazont vagy kibővülőt alsószoknyával ha találok:) azok is tetszenek amiken masni van vagy a dekoltázsrésznél díszítettek, buggyosabbak hogy optikailag nagyobbítsanak:P :) Tudtok nekem ilyet mutatni?
2009. okt. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!