Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnátok érte ennyit?

Kiadnátok érte ennyit?

Figyelt kérdés

Hiszen csak egy egyszerű trikó egyszerű anyaggal, a minta is hibás anatómiai értelemben, de vágyom rá.

Ne vágyjak?

[link]

2013. jún. 16. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

hát azért annyira nem egyszerű:D

de ha annyira tetszik vedd meg szerintem

2013. jún. 16. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, viszont a fehér koponyás az tetszik. De ha te szeretnéd inkább vedd meg, mert később megbánnád, ha nem.
2013. jún. 16. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Hú, ez tök jól néz ki:DD azért annyira nem vészesen drága, sokan 5000-6000 ft-ért vesznek felsőket..ha nagyon tetszik, vedd meg, mert tényleg meg fogod bánni.
2013. jún. 16. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Úúú, ezt a felsőt én is néztem. Hát ha tényleg nagyon tetszik vedd meg, mert 3500 forint nem olyan sok érte, egy ronda kínai póló is van 2500 forint már..
2013. jún. 16. 19:11
 5/9 A kérdező kommentje:
helyes, köszönöm!:D
2013. jún. 16. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:

tetszik, de mivel elég olcsó, így minden második, magát hűdeegyedinek képzelő kislány ebben fog járni.

felőlem vedd meg, ennyit másra is elköltenél, bár nekem elég visszahúzó erő lenne, hogy turiban ilyen összegért legalább 5öt veszek, és legalább nem jön szembe az utcán...

2013. jún. 16. 23:24
 7/9 A kérdező kommentje:

fura, mert volt egy kérdés valahol példának okért, ahol megkérdezték, hogy megérne-e 2-3ezer HUF-ot egy ujjatlan ing, és elég nemlegesek voltak a válaszok.

mindenkit az inditex ruháztat, miért ne tűnne fel nagyon sokakon?

2013. jún. 17. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szep nekem.nem.a.stilusom.de jo:) am.sztem.nem.annyira draga mashol.is vannak.ilyen arban.
2013. jún. 17. 00:51
 9/9 A kérdező kommentje:
miért használsz ennyi indokolatlan pontot?:o
2013. jún. 17. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!