Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyibe kerülhet kb egy...

Mennyibe kerülhet kb egy chanel felső?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
245 ezer ft-tól 1 millióig.
2013. jún. 15. 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
ez most komoly ?? a turkálóba láttam egy eredeti chanel felsőt 210 ft-ért , de nem volt rám jó
2013. jún. 15. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A turkálóban. az nem igazán chanel szaküzlet, ha jól tudom. És ott minden olcsó.
2013. jún. 15. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:
igen de oda ugyan úgy mennek márkás ruhák , Angliából hozatják őket
2013. jún. 16. 08:00
 5/6 anonim válasza:
A turiba Louis Vuitton táskát is lehet kapni, meg Chanel táskát, de ezek általában már leselejtezett gagyi darabok. Persze lehet szerencséd, ezt nem állítom, de sajnos én még csak ilyen bóvlikkal találkoztam, igazikkal nem. A pesti Giga turikban viszont külön vannak téve a kifutói darabok. Nagyon sok burberryt láttam ott, amiknek a címkéje is eredeti volt és az árukat is megkérték rendesen, de azok valódiságában sem lennék 100%-ig biztos.
2013. jún. 19. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó hamisítványok amik a turiban vannak sajnos. A törökországi piacok is tele vannak chanel, burberry, vuitton stb hamisítványokkal. Eredetit csak a szakboltokban kapsz és igen, többszázezer ft. Ahogy pl egy eredeti Dior farmer is félmillánál kezdődik. Ahol 20ezerért árulják, az egy jó hamisítvány. Chanel kosztüm (eredeti) pedig milliós árban van.
2013. jún. 30. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!