Melyik kep lett a jobb?
2013. jún. 15. 13:31
1/31 anonim válasza:
A cipő és a rövidnaci nagyon nem jön be... :/ Sztem sz.r összeállítás... És még cikibb, h itt akarod a bókokat begyűjteni... -.- Égő!
2/31 anonim válasza:
Szabadtéri koncerte simán. Strandfesztiválra még inkább.
És nincs gond veled, formás vagy.
3/31 anonim válasza:
Jól áll a ruha, bár szerintem ribancos. Sajnos ötletem sincs hogy hova lehetne ilyet felvenni, mert manapság már félmeztelen pasik, és fürdőruhás csajok utaznak a buszokon.
Szerintem előnyösebb kép lett volna ha a fejedből is látszik valami, és nem a fénynek háttal fényképezel, és nem tükörből.
4/31 anonim válasza:
a naci és a cipő sem tetszik:/ visznt jó alakod van, nyugottan hordhatsz mini rucikat, de ezt ne:)
5/31 A kérdező kommentje:
Hat ti biztos csajok vagytok,vagyis az elso tuti.bocsmar,hogy fennyel szemben van a tukor,majd ket kep kedveert atrakom a szekrenyt mashova -.- es bocsanat, hogy nem akarom nyilvanossagra hozni az arcom.pusz
2013. jún. 15. 13:37
6/31 anonim válasza:
A helyedben nem mennék ki az utcára sem!
23F
7/31 anonim válasza:
Na látom te is csak azért tetted fel ezt a kérdést, hogy bezsebelj pár bókot, semmi köze a ruhához a dolognak.
Talán az életben nem kapsz elég elismerést?
8/31 anonim válasza:
Azért mert azt írtam h sz.ar az összeállítás, akkor szerintem már lány vagyok?! :DDDD A fiúknak is van ízlésük... :D
9/31 anonim válasza:
Szegény kislány, nem erre számítottál mi? Már csorgott a nyálad, hogy jönnek a "dugnálak", "szétkúrnám a fosódat" dumák, igaz? :)
10/31 anonim válasza:
Én kinevetnélek, ha meglátnálak így az utcán.
24/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!