Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Hádáról?

Mi a véleményetek a Hádáról?

Figyelt kérdés
Én eddig be sem mentem,de most rászoktam,és rájöttem,hogy tök jó holmikat tudok itt venni,amin nem is látszik,hogy használt,és nagyon olcsón is hozzájutok minden féle divatos cucchoz.Vélemények,tapasztalatok?L

2013. jún. 14. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pocsék. Én egyszer mentem be, de nem nyerte el a tetszésem.
2013. jún. 14. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:

a budapesti nagy Hádába szoktam menni, a Bosnyák tér közelében. szeretem. :)

kifogtam már ott olyan inget, amit talán csak egyszer-kétszer hordtak, vadonás új, ahogy kinéz, ráadásul márkás és eredetileg 10k-ba fájna. :D

ugyanígy farmernadrágot is találtam már.

2013. jún. 14. 19:41
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem tartom olcsónak, ahhoz képest hogy használt cuccok elég drágán adják. Azt szeretem, hogy egyedibb cuccokat is ki lehet fogni, de ez sem egyszerű, általában ha végigböngészek egy nagyobb Hádát akkor is csak max 2-3 ruhadarabbal távozok. Ez elég kevés. A többi cucc vacak.
2013. jún. 14. 19:48
 4/19 A kérdező kommentje:
amúgy igen, általában egy két cuccot lehet találni,de nekem megéri,mert ma is 1200 ért vettem egy jó márkájú rövidnacit,egész elegáns is,ez tuti let volna 6ezer eredeti áron. a multkor szövetkabátot 2500 ért,az meg vagy8 -10 lehetett.Hát igen itt nem 500 ft egy nadrág,de legalább tényleg azért nem látszik rajtuk semmi, sokkal jobb azoknál a turiknál,ahol tényleg turkálni kell,ott aztán semmi értelmes nincs
2013. jún. 14. 19:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó és én is olcsónak találom. Olyan ruhákat találok, amit kb. 1-2-szer viseltek és a H&M-ből van, ahol amúgy 4600Ft lenne, de itt csak 1300 volt....
2013. jún. 14. 20:03
 6/19 A kérdező kommentje:
így van! tegnap meg egy Zara blúzt láttam, 1600 ért,azis újnak tűnt,de sajnos nagy méret volt:S nálunk két háda van,minden hónapban árucsere után el szoktam menni:)
2013. jún. 14. 20:04
 7/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem. Igaz, hogy olyan áron új ruhát is tudnék venni, de nagy a választék és van miből válogatni.
2013. jún. 14. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem igazából nincs túl sok bajom. Javarészt az,hogy rohadtul nincs türelmem válogatni. :D Meg én kicsit drágállom
2013. jún. 14. 21:58
 9/19 anonim ***** válasza:
Elég drága turi a kisebbekhez képest. Nekem sincs hozzá túl sok türelmem. Az ami a Pécs Plázában van meg katasztrofálisan koszos, akárhova nézek hatalmas porcica gombolyagok a padlón. Ok, hogy turi, de eléggé elveszi a kedvem, hogy térdig kell gázolni a koszban, pedig nem vagyok tisztaságmániás.
2013. jún. 14. 22:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Szeretem a Hádát de vannak annál jobb turik is :) Sokat kell vadászni egy-egy jó cuccra.
2013. jún. 15. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!