Hol tudok olcsón Converse cipőt venni?
Figyelt kérdés
Mindenképpen boltban szeretném, és nem 18-20k-ért, hanem <10-10k forintért. (Budapesten)2013. jún. 14. 18:03
1/9 anonim válasza:
én 5500-ért (szállítással együtt) rendeltem vaterán...
2/9 A kérdező kommentje:
Ha "minden kötél szakad" én is lehet rendelek, de előbb:
boltban ilyen árban sehol nincs? Persze eredeti, nem vmi szar copy. Mondjuk félek a választól...
2013. jún. 14. 19:19
3/9 anonim válasza:
Szerintem arról tegyél le. Annyiért eredetit nem kapsz. Vaterásat meg már 5-ért.
4/9 anonim válasza:
A secandokban(turkalokban) itt nalunk halomszamra vannak a vagany converse cipok es eredetiek.(bar en erdelyben lakok) Az aruk is valtozo. Attol fug hogy mennyire dragas sencandbol veszed, de max. 35 lej az aruk(kb. 2500 Ft)
15\L
5/9 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor majd valamilyen turkálót megnézek, hátha van alacsonyabb árban is Mo.-n, de ha az se jön be, akkor vatera.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2013. jún. 14. 20:41
6/9 anonim válasza:
bp-n a legends forgalmazza a converse-t
mindig van vmi akciójuk, én pl 8k-ért vettem tavaly nyáron 16 helyett
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a legendsbe be fogok nézni a nyáron! :)
2013. jún. 15. 15:11
9/9 anonim válasza:
én is a legendset akartam írni!oda nézz be!egyszerűen imádom azt a boltot!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!