Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit tesznek rá, ha az...

Mennyit tesznek rá, ha az USA-ból rendelek egy cipőt?

Figyelt kérdés

Magyarországon nincs a méretemben az a VANS cipő amit meg akarok venni. Kinéztem egy amerikai webáruházban 45 dollár azaz 9500 forint (Magyarországon 17,000).

Vajon mennyit tesznek rá ha megrendelem?

2013. jún. 14. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. jún. 14. 00:58
 2/3 lencsefőzelék ***** válasza:
Azért vigyázz az amerikai oldalakkal, mert sok kamu van köztük. Nézd meg jól, hol lett bejegyezve, mennyi a postaköltség, szállítási idő, milyen e-mail cím van megadva kapcsolatnak, stb. Én is néztem ilyen oldalakon cipőket, írtam egy címre, de visszapattant a levél. Van egy olyan oldal, ahova, hogyha beírod a címet, kiírja, mennyire megbízható. Sajna most nem jut eszembe, de ha megtalálom, belinkelem.
2013. jún. 14. 01:03
 3/3 lencsefőzelék ***** válasza:

Na, megvan, itt tudod megnézni, hogy mennyire megbízható egy-egy oldal:

[link]

Pl. a www.zappos.com megbízható, de a www.yn5.info nem. Ez utóbbi jelenleg nem is jött be, az ilyen helyen vagy hamisítványokat árulnak, vagy pénznyelő oldalak. Szóval vigyázz, honnan rendelsz.

2013. jún. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!