Bratilla kérdése:
Tornacipő mezítláb?
Figyelt kérdés
Ti igénytelennek tartjátok, vagy nem probléma? Azokra a vékony, vászon cipőkre gondolok.2013. jún. 13. 21:42
1/5 anonim válasza:
Inkább nem praktikus. Általában ha az ember elmegy valahova, általában fél napokat tölt egy cipőben, és ez idő alatt jól bele tud izzadni a láb a cipőbe, főleg nyáron. Büdös is lesz, és szerintem sokkal kényelmesebb egy bokazoknival.
2/5 anonim válasza:
Nem túl higiénikus zokni nélkül. A cipőt nem tudod naponta kimosni, míg zokniból minden nap újat húzhatsz.
Jobb azzal.
Plusz, zoknival kisebb annak is az esélye, hogy feltöri a lábad.
3/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, nem lesz jó illatú a lábad, sem a cipő... :D
Szóval mindenkit óvva intek tőle.
4/5 anonim válasza:
Nekem adtak hozzá mezítlábas talpbetétet, így mezítlábra húzom fel. Nem izzadok bele, nem lesz büdös, a talpbetétet meg kimosom minden héten. Vászoncipő nyárra való laza viselet, szerintem nyugodtan hordhatod zokni nélkül.
5/5 anonim válasza:
Jó Én minden cipőmet köztük a tornacipőm is mezítláb viselem, nagyon jó !!! Sok sikert a mezítláb hordáshoz !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!