Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornacipő mezítláb?

Bratilla kérdése:

Tornacipő mezítláb?

Figyelt kérdés
Ti igénytelennek tartjátok, vagy nem probléma? Azokra a vékony, vászon cipőkre gondolok.
2013. jún. 13. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább nem praktikus. Általában ha az ember elmegy valahova, általában fél napokat tölt egy cipőben, és ez idő alatt jól bele tud izzadni a láb a cipőbe, főleg nyáron. Büdös is lesz, és szerintem sokkal kényelmesebb egy bokazoknival.
2013. jún. 13. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem túl higiénikus zokni nélkül. A cipőt nem tudod naponta kimosni, míg zokniból minden nap újat húzhatsz.

Jobb azzal.

Plusz, zoknival kisebb annak is az esélye, hogy feltöri a lábad.

2013. jún. 13. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, nem lesz jó illatú a lábad, sem a cipő... :D

Szóval mindenkit óvva intek tőle.

2013. jún. 13. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem adtak hozzá mezítlábas talpbetétet, így mezítlábra húzom fel. Nem izzadok bele, nem lesz büdös, a talpbetétet meg kimosom minden héten. Vászoncipő nyárra való laza viselet, szerintem nyugodtan hordhatod zokni nélkül.
2013. jún. 14. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó Én minden cipőmet köztük a tornacipőm is mezítláb viselem, nagyon jó !!! Sok sikert a mezítláb hordáshoz !!!
2013. jún. 16. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!