Az gáz ha szinte majdnem minden ruhám szegecses? Imádom a szegecseket és nagyon tetszenek.
Figyelt kérdés
#szegecs #szegecses ruha
2013. jún. 13. 21:06
1/5 anonim válasza:
Az a gáz,hogy nyilván csak azért imádod mert divat. Vagy 3 éve punk vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
jaa mert csak punkok hordhatnak szegecseket es masok nem ? mondjuk azoknak akiknek tetszik es nem csak divatbol hordjak ?
azert elgondolkozhatnal mielott " valaszt " irsz a kerdesre .
2013. jún. 13. 22:24
3/5 anonim válasza:
amennyiben azokra a mű valamikre gondolsz,színes "szegecs"karkötővel és szegecses topánkával nagyon gáz
a szegecs tartozik egy stílushoz csak ezt sokan nem veszik figyelembe
4/5 anonim válasza:
valószínűleg csak azért imádod őket mert divatba jöttek...mint minden mostani "klónnak" bocs, de tényleg. megfigyeltem hogy a tizenéves korosztály igen nagy rész totál ugyanúgy néz ki, ugyanaz a stílus, semmi személyiség...na ez gáz, és elkeserítő...de persze ha tetszik hordjad, ha még jól is áll mellé miért ne? nekem is tetszenek az olyan ruhák, bár nem hordok olyanokat mert nem passzolnak az én stílusomhoz (mondjuk hozzáteszem h nekem már azelőtt tetszettek a szegecses cuccok mielőtt ennyire felkapottak lettek volna...)
5/5 anonim válasza:
Esetleg akkor elgondolkodnék, ha egészen véletlenül pont azóta imádod meg tetszenek amióta hirtelen felkapta a mindennapi utcai divat. Mert akkor kb semmit nem ad hozzá az egyéniségedhez, csak mész a kirakatok után. Pár ismerősömnek meg nekem is jópár éve olyan a stílusunk amibe beleillik és nem azért hordjuk mert hú de divatos lett... most meg, próbáljuk ignorálni persze de azért előfordult hogy felbosszant látni hogy úton útfélen minden tinilány keménykedik a szegecses cuccokkal és kb egy apró százalék akinek van is valami köze az egészhez. De mint minden divathullám ez sem lesz hosszabb életű, ha utána is szívesen hordod és a magadénak érzed akkor hajrá. De vannak emberek akikhez egyszerűen nem illik ez az egész, nincs jogom megmondani ki mit hordjon de kissé azért elszomorít hogy az a réteg is hordja ezeket a cuccokat, akik ha nem raknák a plázák butikjaiba, kb undorodnának tőle. Pár éve az ilyen nevezzük őket plázás lányoknak pofánröhögtek a szegecses szakadtas ruháimmal, bizarr látni ahogy most meg büszkén vonulnak benne. Na ERRE már azt merem mondani hogy gáz, bármennyire semleges akarok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!