Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vígszínházba milyen ruhát...

Vígszínházba milyen ruhát vegyek fel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit elegáncsosabbat. Azaz nem farmer és nem estélyi, a kettő között valahol.
2009. okt. 10. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2009. okt. 10. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát aki farmert vesz színházba az szegénységi bizonyítvány, d emindíg van egy bunkó... xD

Na de a Vígszínház egy elég elegáns színház, persze nem a Nemzeti, szóval ilyen abroncsos nagyruhákat nem kell felvenni, a kisestélyi esetleg koktélruha, vagy egy elegáns kosztüm...

2009. okt. 17. 18:11
 4/4 anonim válasza:
engem mindig éget a vágy, hogy farmerban menjek, annyira zavar a páváskodás (magamban, nem a többiekben - ők abban mennek, amiben akarnak). Egyszer kipróbáltam, hogy farmerban mendtem a Madách Színházba operaház fantomját nézni, az előadás felénél ültem be. Mivel találkoztam Varnus Xavérral az utcán, aki az aznapi díszvendég volt, ezt már jó jelnek vettem és úgy éreztem, hogy akkor nyugodtan mehetek farmerban is. Mindenki kedves volt, leültem szépen a hátulra, szélre szóló jegyemre és élveztem az előadást. Sajnos csak egyszer mertem kipróbálni, de mindenki természetesen viselkedett, már csak ezért sem tudtam, hogy mit gondolnak, és az mennyire kell, hogy érdekeljen. :)
2010. nov. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!