Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Üdv Srácok! Volt egy bikini...

Üdv Srácok! Volt egy bikini tavaly a h&m-ben amit azóta is kutatok keresek midenhol néztem már! Nem tudnátok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Turiba is kerestem mert reménykedtem hátra kirakták, néztem a h&m-ben hátra kiraktád a tavalyi árut és még Budapestre is felutaztam hátra megtalálom!! De sajnos sehol nem találtam ha esetleg valahol látjátok és/vagy neketek van és elszeretnétek adni akkor irjatok privátot! itt egy link a biki felsejéről! [link]

2013. jún. 12. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
istenem de jo ez a bikini! *-*
2013. jún. 12. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
A sracok tuti nem fognak neked ebben segiteni!! Talan a lanyokat/noket kellene kerdezni
2013. jún. 13. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Én láttam egy csomó ilyet a H&M-ben kedden...

Volt, amin nem volt cipzár és nyitott volt középen, volt olyan, amin volt cipzár.

Full ugyanilyen stílus.

2013. jún. 13. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-nak azért srácokat irtam mert ugye köszönni nem enged a gyakorikérdések.hu ezért irtam ezt ;) 3.-nam én nem ilyent meg olyyant szeretnék hanem pont ezt!
2013. jún. 13. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

3. vagyok

Jajj bocsánat, hogy nem tudom 100%-ra állítani, hogy PONT EZT láttam. Mivel nekem van fürdőruhám, csak fél perc alatt megnéztem őket, milyenek.

Ám: mivel vidéki vagy, és tőlem 10 percere van a H&M, megnézhettem volna neked, mert kb minden nap járok arra, de nagyon "cuki" stílusban reagáltál.

Sok olyan kérdés van itt GYK-n, ahol a kérdezőnek megfelel egy olyan ruha is, ami nem 100%-ban, ugyanolyan, mint amit keres. AZÉRT bátorkodtam válaszolni. Sorry.

2013. jún. 13. 12:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsonak en nem akartam senkit sem megbantani bocsi. Csak azt szeretem volna mondai hogy tenyleg ezt keresem marmint ugyan ezt.. Sajnalom nem akartam rosszat szolni de tenyleg ugyan ezt keresem..:(
2013. jún. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!