Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen Karóra márkát válassza?

Zsiasafvssdva kérdése:

Milyen Karóra márkát válassza?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy komolyabb stílusú bőrszíjas karórát ami nagy számlappal rendelkezik. Kérnék ilyen stílusban jó óra márkákat és linket ahonnan tudnék venni.
2013. jún. 12. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, menj el és vegyél személyesen, ott ki tudod választani, megnézni, megpróbálni, hogy jól áll-e. Netről órát én nem rendelnék. Ha nem azt kapod, amire a netes kép alapján számítottál, cseszheted.

Ja és persze, olyan is van, hogy a neten kiválasztod, de nincs nekik raktáron belőle és vagy várhatsz rá vagy nem is lesz.

2013. jún. 12. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel! Ezt élőben menj el és úgy intézzed. Ha budapesti vagy, akkor menj el a WestEndbe, ott minden másodpercben belebptlasz egy óraüzletbe, és nagyon jók vannak!:)
2013. jún. 12. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok van. Pl a Zeppelin órák marha jók.Csak pilóta órákat gyártanak. Nekem ilyen van:

[link]

2013. jún. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!