Zsiasafvssdva kérdése:
Milyen Karóra márkát válassza?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy komolyabb stílusú bőrszíjas karórát ami nagy számlappal rendelkezik. Kérnék ilyen stílusban jó óra márkákat és linket ahonnan tudnék venni.2013. jún. 12. 18:35
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, menj el és vegyél személyesen, ott ki tudod választani, megnézni, megpróbálni, hogy jól áll-e. Netről órát én nem rendelnék. Ha nem azt kapod, amire a netes kép alapján számítottál, cseszheted.
Ja és persze, olyan is van, hogy a neten kiválasztod, de nincs nekik raktáron belőle és vagy várhatsz rá vagy nem is lesz.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel! Ezt élőben menj el és úgy intézzed. Ha budapesti vagy, akkor menj el a WestEndbe, ott minden másodpercben belebptlasz egy óraüzletbe, és nagyon jók vannak!:)
3/3 anonim válasza:
Sok van. Pl a Zeppelin órák marha jók.Csak pilóta órákat gyártanak. Nekem ilyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!