Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a szaggatott...

Mi a véleményetek a szaggatott farmerről? 15L

Figyelt kérdés
nekem tetszik, de viszont az osztályban a csajok folyton b*sztatnak, mert "nem csajos".szerintük inkább szoknyákat, meg ilyen olyan csajos cuccokat kellene viselnem. szerintetek?
2013. jún. 12. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:

fiatalok vagytok még, és szerintetek attól nőies valami ha kimondottan nektek van kitalálva, pedig egy olyan farmer is jól áll egyeseknek amiből az egyik feneked kint van :D

20/F

2013. jún. 12. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Szia. Nekem is tetszik. Van is kettő belőle. Nekem is mondták már, hogy vegyek fel mást, mert nem suliba való... szerintem semmi közük hozzá, ne figyelj rájuk..lehet féltékenyek mert rajtuk nem állna olyan jól 17/l
2013. jún. 12. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem nagyon szexi nekem még nincs de majd most venni akarok:D
2013. jún. 12. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Én szerettem őket ennyi idősen. :)
2013. jún. 12. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársaid hülyék. :D

Nekem van pár szaggattott farmerem, nagyon szeretem őket. Egyiken még szegecsek is vannak.

Viszont ha olyan a kedvem, akkor hordok szoknyát is. Sőt, talán még gyakrabban, mint a farmereket. :)

Kíváncsi vagyok mit szólnának hozzám a kis osztálytársaid... 15/l

2013. jún. 12. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, de ha neked tetszik, akkor azt hordd, amiben te jól érzed magad:) nem kötelező a szoknya:) 23N
2013. jún. 12. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van, és szeretem is :) 22/L Ne törődj a többiekkel, ha jól érzed magad benne, akkor hajrá :)
2013. jún. 13. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem ennyi idősen nagyon szexi, és igenis lehet csajos
2013. jún. 13. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!