Tudnátok nekem segíteni abban, hogy milyen ruhák, cipők színek, fazonok divatosok mostanság?
Figyelt kérdés
Már fél éve egészségügyi okok miatt nem tudtam elmenni a bevásárlóközpontokban, ezért nem tudom milyen ruhadarabok trendik mostanság. Lemaradtam a menta és a lila színeknél sajnos... :) Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem, képek linkeléséért is hálás lennék.2013. jún. 12. 17:15
1/3 anonim válasza:
Én az Orsay-ban tudok nagyon elveszni. Olyan színek vannak,hogy mindent hazahoznék legszívesebben. Jelenleg lazac,sötétzöld és sötétkék színek vannak többségben a polcaikon. Gyönyörűek egytől-egyig. 25/N
2/3 anonim válasza:
Csipke, laza és romantikus stílusú ruhák, maxi ruhák, geometrikus szabások és minták, gallér, virágminta,
Színek: ZÖLD minden mennyiségben és árnyalatban, fukszia, pink, kék (főleg a KIRÁLYKÉK, TÜRKIZKÉK és TENGERKÉK), púderrózsaszín, krém, fehér.
Egyébként beírod Interneten, hogy ,,divat 2013" és sok oldalt kiad.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!