Ti ha elmentek víz közelbe nyaralni szoktatok ott mezítláb járkálni?
Figyelt kérdés
Ha elmentek nyaralni például Horvátországba, Görögországba vagy más tengerparti helyre vagy akár csak a Balatonra, akkor szoktatok mezítláb járkálni? Ha igen hol? Csak a strandon vagy úton a strandig, esetleg úgy mentek boltba is meg a városba sétálni?2013. jún. 12. 11:40
11/13 anonim válasza:
Én minden nyáron a Tisza-tónál nyaralok... nem is, inkább lakok :D Mezítláb vagyok szinte non-stop, reggel a boltba mezítláb és pizsamában megyek át. Nem foglalkozok ilyenkor semmivel :D
12/13 anonim válasza:
A barátnőmnek az a szokása, hogy nyáron, amikor vízparton vagyunk, a cipőjével belemegy a vízbe néhány percre és úgy indulunk tovább.A magas sarúból kibújik és vizes lábbal veszi vissza.Más csajoktól is láttam hasonlót.
13/13 anonim válasza:
Alap. Szeretek nyáron mezítláb mászkálni, már ahol merek. Egyébként tényleg sokkal jobb, pl. fűben, földön, valahogy olyan érzés, hogy igen, ilyen talajra találták ki a lábam. Es tudod használni a lábujjaidat is amit cipőben nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!