Mit szóltok az alábbi ruhákhoz, ha tetszik miért, ha nem miért, valamelyiket szeretném magamnak?
Figyelt kérdés
Hasonló ruhák tetszenek, zöld és piros a kedvenc színeim.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5, [link]
2013. jún. 11. 06:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem szépek, jók a fazonok, kivéve az utolsó annak a mintázata nem jön be.
2/7 anonim válasza:
2,3,5 tetszik, a pirosnak az árnyalata nem jön be, a négyes pedig egy köntösre emlékeztet. Az oliva színűt elfogadnám.
3/7 anonim válasza:
A 2. es 5.nek tetszik a szabasa, de a 2.nak a szine nem! Az 5. szine elmegy, viszont a tobbi, az olyan, hogyha nemvagy vekony, mint a deszka, akkor ugy fog rajtad allni, mintha egy toltottkaposzta lennel(tapasztalat, nekem is van egy amisus ruham, ami nagyon hasonlit az elsore, es mivel van rajtam egy kis felesleg OCSMANY VAGYOK BENNE)
4/7 anonim válasza:
Szerintem a 3. a legszebb, én azt választanám:) az utolsó egyáltalán nem tetszik :/
5/7 anonim válasza:
1.: Egyszerűen ócska. Szeretem én is a pirosat, de ennek a ruhának több helyen is hibádzik a szabása. Legfőképp derékban a fekete szalagnál, és alul.
2.: Csinos, hétköznapi, laza
3.: Magával a fazonnal nincs bajom, de a színe nem az én világom.
4.: Jobb a megvalósítás, mint az elsőnél, a színe is tetszik alapvetően, de az anyagából adódóan egyszerűen köntösnek néz ki és nem ruhának.
5.: Tetszik a szabásvonala és az anyagválasztás, de számomra túl díszes.
Összességében egyik sem nyerte el a tetszésemet, ha választani kell a 2.-ra voksolnék. Az 5. nagyon tetszene, ha sima egyszínű verzióban is létezne.
6/7 anonim válasza:
Leginkább a harmadik jön be színileg és fazonilag is. annyira nem tetszik ez a stílus de a harmadik az nagyon szép!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nekem is a 3. tetszik a legjobban, csak a színe lehetne kicsit sötétebb zöld. Van amúgy abból a ruhából korall, olyan világosabb-narancsos piros, az lehet jobb lenne, csak én zöld mániás vagyok. Egyébként alacsony vagyok, homokóra alakom van, a mellem viszonylag nagy, a csípőm egy kicsit széles, de a derekam nagyon vékony és nincs hasam. Azért is nehezebb nekem fölsőket találni, mert a vállaim keskenyek, a derekam vékony és ott lötyögnek a ruhák rajtam, a mellemnél meg feszülnek.
2013. jún. 11. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!