Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok az alábbi ruhákhoz...

Mit szóltok az alábbi ruhákhoz, ha tetszik miért, ha nem miért, valamelyiket szeretném magamnak?

Figyelt kérdés

Hasonló ruhák tetszenek, zöld és piros a kedvenc színeim.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5, [link]

2013. jún. 11. 06:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek, jók a fazonok, kivéve az utolsó annak a mintázata nem jön be.
2013. jún. 11. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
2,3,5 tetszik, a pirosnak az árnyalata nem jön be, a négyes pedig egy köntösre emlékeztet. Az oliva színűt elfogadnám.
2013. jún. 11. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
A 2. es 5.nek tetszik a szabasa, de a 2.nak a szine nem! Az 5. szine elmegy, viszont a tobbi, az olyan, hogyha nemvagy vekony, mint a deszka, akkor ugy fog rajtad allni, mintha egy toltottkaposzta lennel(tapasztalat, nekem is van egy amisus ruham, ami nagyon hasonlit az elsore, es mivel van rajtam egy kis felesleg OCSMANY VAGYOK BENNE)
2013. jún. 11. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3. a legszebb, én azt választanám:) az utolsó egyáltalán nem tetszik :/
2013. jún. 11. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:

1.: Egyszerűen ócska. Szeretem én is a pirosat, de ennek a ruhának több helyen is hibádzik a szabása. Legfőképp derékban a fekete szalagnál, és alul.

2.: Csinos, hétköznapi, laza

3.: Magával a fazonnal nincs bajom, de a színe nem az én világom.

4.: Jobb a megvalósítás, mint az elsőnél, a színe is tetszik alapvetően, de az anyagából adódóan egyszerűen köntösnek néz ki és nem ruhának.

5.: Tetszik a szabásvonala és az anyagválasztás, de számomra túl díszes.

Összességében egyik sem nyerte el a tetszésemet, ha választani kell a 2.-ra voksolnék. Az 5. nagyon tetszene, ha sima egyszínű verzióban is létezne.

2013. jún. 11. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Leginkább a harmadik jön be színileg és fazonilag is. annyira nem tetszik ez a stílus de a harmadik az nagyon szép!
2013. jún. 11. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nekem is a 3. tetszik a legjobban, csak a színe lehetne kicsit sötétebb zöld. Van amúgy abból a ruhából korall, olyan világosabb-narancsos piros, az lehet jobb lenne, csak én zöld mániás vagyok. Egyébként alacsony vagyok, homokóra alakom van, a mellem viszonylag nagy, a csípőm egy kicsit széles, de a derekam nagyon vékony és nincs hasam. Azért is nehezebb nekem fölsőket találni, mert a vállaim keskenyek, a derekam vékony és ott lötyögnek a ruhák rajtam, a mellemnél meg feszülnek.
2013. jún. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!