Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a divat ez hogy is működik?

Ez a divat ez hogy is működik?

Figyelt kérdés

Ma marhanagy ydivat a csőgatya, 3-4 hónap múlva meg marha ciki lesz...szóval most mindenki úgy gondolja hogy az olyan szuper, és mindenkinek tetszik egyszerre aztán hírtelen mindenki szerint gáz lesz? Mindenki egyszerre utálja meg, és mindenkinek egyszerre fog tetszeni egy másik fazon?

Hogy is van ez? Mi a lényege annak, hogy ugyanolyat hordunk? Nem hiszem el hogy mindenkinek egyszerre tetszik, ugyanaz, aztán ha kimegy a divatból, egyszerre utálja meg mindenki...

2009. okt. 9. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom..2 és fél éve találtam a szekrényem méléyn egy csőgatyát, nézek h jézusom, ez mikori:Dki venne fel ilyet..aztán pár hétre rá a magazinok tele voltak csőgatyákkal...és pont 2 éve szeptemberbe jött igazán divatba, akkor már vhogy én imádtam:D elég durva h fél évvel azelőtt meg fel nem vettem volna..és már 2 éve divatban van, pedig beismerem, akkor én is azt mondtam, h fél év múlva kimegy a divatból..de amit látom/od..látjuk nem emnt ki, mindenki azt hord és én is imádom:D de ha tényleg olyan gyorsan kimenne a divatból, mint ahogy bejött a divatba, akkor nem tudom, h én is megutálnám-e..de valahogy most elképzelhetetlen nekem, h a csőgatya kimenjena divatból és én se hordjam?ááááxD
2009. okt. 9. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:

szia!

én szeretek divatosan öltözködni, úgyhogy megosztom veled a véleményem.

pl. a csőgatya, mint divatcikk. általában olyan dolgok lesznek divatosak, amik újak. azelőtt csőgatyát nem is lehetett kapni. de rájöttek az emberek, hogy jó. jobban kiemeli az alakot. egyrészt ezért hordanak egyformát. másrészt: bemáész egy ruhaboltba (akár kínaiba) és egy nadrágot szeretnél venni, mit látsz: csak csőgatyát tudsz venni.

Am meg sztem jó h mindenki ugfyanazt hordja, így kevesebben érzik kellemetlennek, vagy cikinek az öltözködésüket, azzal, ha más is ugynaoylat hord.

rem tudtam segíteni.

2009. okt. 9. 15:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Felejtsétek el a csőgatyát, csak példa volt, a lényeg az hogy miért mondja azt mindenki hogy nekem ez tetszik, és többezer embernek ugyanaz tetszik, majd varázsütésre ugyanaz nem? Ez hülyeség!

Amúgy senki nem érzi kellemetlennek az öltözködését, csak úgy magától, esetleg akkor ha rátelemszik valami divatőrült szemét (ez nem általánosítás) és azzal kezdi el piszkálni hogy valamilye divatjamúlt, és hogy hogy néz ki a haja, a múltszázadban volt divat egy a szoknya, ez a póló már ciki...

csak akkor kellemetlen úgy öltözködni ahogy neked tetszik, és kényelmes, ha van valaki aki ezzel akar nevetségessétenni!

2009. okt. 9. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Ezt hívják csordaszellemnek. A "csordában" mindenki ugyanúgy néz ki, mert ha nem a csorda kiközösíti, nem menő.
2009. okt. 9. 16:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem értem...szóval mindenkinek ugyanaz tetszik nehog yki legyen közösítve?

Amúgy azt továbbra se értem hogy miért jó ha mindenki ugyanazt viseli, mert ez valahogy nem győz meg hogy senki se érzi magát kellemetlenül, de édes egy bogara, miért érezném magam kellemetlenül ha olyan ruhát veszek föl ami tetszik, és amit szeretek, esetleg ami jól áll, és nem olyat amit az összes többi ember hord?

Az iskola egyenruha való arra hogy senki ne érezze magát kellemetlenül anyagi korlátai miatt, az ellen meg nyafog mindenki, pedíg az ugyanolyan, hajszálra ugyanolyan!

Mintha egyesek fejében ilyen csip lenne, és mindíg besugározzák: "Most hordj csőgatyát, mert neked az tetszik!" és akkor egyszerere mindenki azt mondogatja hogy milyen király...aztán megint besugározzák, hogy "a melírozott haj nem menő, neked se tetszik!" és akkor mindenki azt mondja, hogy a melírozott haj ciki.

Szerintem ez messzemenően szánalmas, de ha valaki meggyőző magyarázatot adna a dologra, el tudnám fogadni...

2009. okt. 9. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszadó tökéletesen leírta a helyzetet. Én magam lesz-rom a divatot magasról. Van négy kedvenc nadrágom,abból egy csőgatya,összes többi trapéz,és csak azért is trapézt hordok többet,mert mást se látni csak csőgatyás embereket. De ugyanez volt akkor is mikor minden lilába borult. Tornacipős korszakom is egy évvel a mostani Konverzmánia előtt volt,hálistennek.

Most divatba jöttek a bőrdzsekik (vagy inkább a bőrdzseki utánzatok),alig várom hogy megkapjam a térdig érő szövetkabátomat (jelenleg én is egy barna igazi bőrdzsekit hordok amit egy éve kaptam xD).

Fuck the mainstream!

15/L

2009. okt. 9. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:

15/L vagyok újra

Tök jó arcnak tűnsz:D Ez a besugárzás ismerős,felnőtt,önálló nő ismerősöm amint megtudta hogy a leopárdminta menő,látványosan olvadozott az ocelotmintás cuccoktól xD

2009. okt. 9. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Furcsa mennyire befolyásolja az az ember életét hgy mások milyen ruhát hordanak... :D

egyébként én is 15 vagyok :)

2009. okt. 9. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.. sztem gáz ha vki divathülye vagy majnomja más stilusát. senki sem egyedi.. vagy kreativ. az a divat ami neked tecik és jól áll. :)
2009. okt. 10. 13:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom épp ezek a divatbolondok akarnak szuper stílusosak és egyediek lenni, de úgy látnak hozzá, hogy ugyanazt hordják amit az emberek 80%-a...NEm lőnek kicsit mellé?
2009. okt. 11. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!