Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sárga ruhagyűjtő konténerbe...

Sárga ruhagyűjtő konténerbe tehetem a ruhákat és a cipőket?

Figyelt kérdés
Van egy csomó nem használt női ruhám, és két pár cipőm. Kidobni nem akarom, eladni nem tudom, így inkább a sárga ruhagyűjtő konténerbe dobnám. De onnan vajon továbbadják rászorulóknak, vagy géprongyot csinálnak belőlük?
2013. jún. 9. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálatok nincsenek ilyen szeretetszolgálatok, vagy minek hívják? Nálunk van egy külön hely, ahova be lehet vinni. Suliban is minden évben meghirdetik a Máltai szeretetszolgálatot, hogy bevihetjük oda, mert ők elviszik.
2013. jún. 9. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az nincsen. Falun lakom amúgy is, reggelente mikor megyek a városba dolgozni ott megyek el ruhagyűjtő konténer mellett. Van abban a városban ilyen szeretetszolgálat, de az a város másik felén van, nekem meg munka után van fél órám elérni a vonatot, mert utána csak 3 óra hossza múlva megy a másik, így nincs időm elvinni őket másfele.
2013. jún. 9. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát pedig nem akarok hülyeséget mondani, de nem hiszem, hogy a rászorulóknak vinnék el.. :/ nincs valaki szegényebb nő a szomszédodban? Ha nem tudod másnak odaadni, akkor csak a konténer marad a megoldás.
2013. jún. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!