Divatfüggő lányok, ti mennyit fizetnétek egy saját készítésű mintás pólóért? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem magamnak felsőket gyártani, textilfestékkel (Chanel logó, YSL logó, tigris fej, stb stb a póló elejére).. Gondoltam miért ne csinálhatnék másnak is, de nem az a célom hogy lehúzzam az embereket, hanem legyen egy kis zsebpénzem.. Annyit tudok hogy ami nem kézzel festettt, hanem nyomott mintás azok 5 ezertől kezdődnek. Én olyan 1500-2000 Ft-ra gondoltam, (ebben benne van a póló és a festék ára is..) Ti megvennétek?2013. jún. 9. 16:33
2/7 A kérdező kommentje:
2013. jún. 9. 16:35
3/7 anonim válasza:
inkább olyat mutass,amit te csináltál, mert ez így elég semmitmondó.
4/7 anonim válasza:
Ha jól néz ki, akkor fizetnék érte 1500-2000 Ft-ot, persze attól is függ, hogy milyen anyagból van a póló.
5/7 anonim válasza:
Ha jól néz ki én is adnák érte annyit.
6/7 anonim válasza:
Divatmárkák lógóit biztosan nem, inkább ciki, mint trendi.
Valójában elég kreatív vagyok, úgyhogy ami tetszik, azt megcsinálom magamnak, másnak ezért nem fizetnék. A másik meg az, hogyha 2000 forintban benne van a póló, festék és a haszon, akkor elég ócska minőség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!